Головна News Росіянину не дозволили воювати проти України через тату з тризубом

Росіянину не дозволили воювати проти України через тату з тризубом

0

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Жителя Нижнього Новгорода, росія, не допустили до участі у так званій “спецоперації” через татуювання з українським гербом. Він народився в Одесі і набив тризуб “на згадку про батьківщину” дванадцять років тому, пише УНН з посиланням на росЗМІ.

Деталі

Повідомляється, що 32-річний росіянин хотів стати добровольцем, щоб воювати проти України, але у військкоматі йому відмовили через стан здоров’я. Він мав “білий білет” категорії “В” – “обмежено придатний до військової служби”.

Тоді чоловік спробував записатися до ПВК. Йому вдалося пройти поліграф, але потім вербувальники помітили татуювання і відмовили йому. У військовій компанії добровольцю повідомили, що його побратими можуть не зрозуміти таке тату. 

Як розповів сам чоловік, його родина жила під Одесою, а наприкінці дев’яностих переїхала до росії та отримала місцеве громадянство. Татуювання він набив у 2010 році “на згадку про країну, де народився”. 

Нагадаємо

Міністр оборони росії сергій шойгу доповів російському диктатору володимиру путіну про завершення “часткової мобілізації”.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…