Головна News У США заявили, що не відкидають жодних варіантів боротьби з постачанням зброї Іраном

У США заявили, що не відкидають жодних варіантів боротьби з постачанням зброї Іраном

0

Нед Прайс

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Сполучені Штати готові застосувати “всі наявні в розпорядженні” інструменти, щоб протидіяти діяльності Ірану, зокрема постачанню Тегераном технологій БПЛА росії. Про це під час брифінгу повідомив представник Держдепартаменту США Нед Прайс, пише УНН.

Цитата

“Ми зосереджені та були зосереджені на загрозі, яку становить іранська технологія БПЛА, яку гравці в регіоні та за його межами використовували для небезпечного впливу в Іраку, Сирії проти наших партнерів у регіоні, а тепер і всередині України з боку росії. Ми будемо використовувати всі наявні в нашому розпорядженні інструменти”, – сказав Нед Прайс.

Він наголосив: “У нас є інструменти, як ви згадали, які виходять за межі санкцій та інших економічних заходів. Ми збираємося робити те, що в кінцевому підсумку в наших інтересах, щоб протидіяти та переривати потік цієї технології з Ірану в країни та організації по всьому світу”.

Деталі

Речник Держдепу повідомив, що Вашингтон не транслюватиме та не оголошуватиме, які саме обмеження будуть застосовані проти Ірану. Він зазначив, що у питанні протидії діяльності Тегерана, у тому числі ядерній програмі країни чи підтримці терористичних організацій, США “нічого не залишить поза увагою і зробить усе можливе, щоб подолати загрозу”.

Нагадаємо

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів телефонну розмову зі своїм іранським колегою Хоссейном Аміром Абдоллахіяном. Він закликав Іран негайно припинити постачання зброї до росії.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…