Головна News Ріші Сунак уже зіткнувся з критикою: не відвідає кліматичний саміт COP27

Ріші Сунак уже зіткнувся з критикою: не відвідає кліматичний саміт COP27

0

Ріші Сунак

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Прем’єр-міністра Великої Британії Ріші Сунака звинуватили у «провалі лідерства» через те, що він не буде присутній на кліматичному саміті COP27 наступного місяця, пише УНН з посиланням на BBC.

Деталі

Опозиційні партії та екологічні групи заявили, що це рішення показало, що уряд недостатньо серйозно ставиться до кліматичної кризи.

Даунінг-стріт заявила, що прем’єр-міністр має «інші невідкладні внутрішні зобов’язання, включаючи підготовку осіннього бюджету».

На конференції мала бути попередниця пана Сунака Ліз Трасс.

Міністр навколишнього середовища країни Тереза ​​Коффі повідомила, що планувала взяти участь разом з Алоком Шармою, який був президентом торішньої COP у Великій Британії.

Захищаючи рішення пана Сунака, пані Коффі сказала, що «важливі політичні моменти», як правило, трапляються на конференції кожні п’ять років — наприклад, минулорічний саміт у Глазго — і що цьогорічна конференція буде більше присвячена реалізації.

Вона наполягала на тому, що захист планети є абсолютним пріоритетом для уряду.

«Ми, як і раніше, віддані досягненню нульового рівня викидів та провідній міжнародній та внутрішній діяльності по боротьбі зі зміною клімату. Велика Британія випереджає багато інших країн щодо нульового рівня викидів», – додала вона.

Доповнення

COP27 відбудеться в Шарм-ель-Шейху, Єгипет, з 6 по 18 листопада – завершиться наступного дня після того, як канцлер бритнаського казначейства Джеремі Хант має викласти податкові плани та плани на бюджетні витрати Великої Британії.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…