Головна News Стрілянина на дні народженні в Алабамі: три особи отримали звинувачення

Стрілянина на дні народженні в Алабамі: три особи отримали звинувачення

0

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Троє людей, у тому числі двоє підлітків, були заарештовані, і тепер їм пред’явлено звинувачення у вбивстві у зв’язку зі стріляниною на вечірці з нагоди дня народження. Про це пише CNN з посиланням на владу Алабами, передає УНН.

Деталі

Згідно з прес-релізом правоохоронного агентства штату Алабама, 20-річного Вілсона ЛаМара Хілла-молодшого заарештували і звинуватили у вбивстві з необережності за чотирма пунктами. 

17-річний Тай Рейк Маккалоу та 16-річний Тревіс Маккалоу, обидва з Таскігі, також були заарештовані. Кожному з них так само пред’явлено чотири пункти звинувачення в необережному вбивстві.

Що слугувало мотивом до початку стрілянини, наразі не розголошують.

“Зараз ми не можемо перейти до мотивів. Це частина поточного розслідування. Ми не можемо цим поділитися”, – сказав сержант Джеремі Беркетт.

Додамо

В результаті масової стрілянини в суботу ввечері загинуло четверо людей і щонайменше 32 отримали поранення, у тому числі щонайменше 15 підлітків отримали вогнепальні поранення. 

“У нас ще четверо людей перебувають у лікарні, четверо перебувають в критичному стані”, – заявив окружний прокурок П’ятого округу. 

За словами свідків, вечірка була в розпалі, коли почалася стрілянина.

“Я щаслива, що розслідування йде добре і хтось буде нести відповідальність за всіх жертв. Вони забрали частинку мого серця, і я знаю, що інші матері та батьки відчувають те саме”, — сказала ЛаШонда Аллен, тітка загиблого Філа Дауделла.

Вона сказала, що її родина не впізнає імен двох підозрюваних підлітків, яких не запрошували на вечірку.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…