Головна News Стівен Кінг запропонував Ілону Маску віддати гроші за свою “галочку” у Twitter у фонд Притули

Стівен Кінг запропонував Ілону Маску віддати гроші за свою “галочку” у Twitter у фонд Притули

0

Стівен Кінг

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Американський письменник Стівен Кінг запропонував власнику Twitter Ілону Маску віддати гроші за свою синю “галочку” на сторінці у Twitter на благодійність, а саме у благодійний фонд Сергія Притули, про це він написав у Twitter, передає УНН.

Цитата

“Я думаю, що пан Маск має віддати мою блакитну галочку на благодійність. Я рекомендую Фонд Притули, який надає послуги з порятунку життя в Україні. Це всього вісім доларів, так що, можливо, пан Маск міг би додати трохи більше”, – написав на своїй сторінці у Twitter Кінг.

Доповнення

Цей допис був реакцією письменника на оновлені правила у Twitter. Адже тепер володарі синьої позначки повинні кожен місяць сплачувати внесок розміром у вісім доларів.

Проте Ілон Маск зробив виняток для всесвітньовідомого письменника і позбавив його необхідності сплачувати внесок. На що Кінг запропонував свою альтернативу, як можна витратити ці кошти.

Також Сергій Притула відреагував на пропозицію Кінга, написавши на своїй сторінці уTwitter: “Привіт, Стівене, це чудова ідея! Велике дякую! Допоможемо Україні боротися за свободу разом!”.

На заклик письменника відреагував і сам Маск, написавши: “Прошу, намасте”.

Пізніше Ілон Маск додав, що за власний кошт оплачує підписки у Twitter Blue деяким знаменитостям, аби зберегти їхні галочки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Twitter не буде маркувати облікові записи ЗМІ як “пов’язані із державою”

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…