Головна News США збираються запровадити санкції проти постачальників боєприпасів до росії

США збираються запровадити санкції проти постачальників боєприпасів до росії

0

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Сполучені Штати попереджають про готовність запровадити санкції проти фізичних осіб, компаній та країн, які постачають боєприпаси до росії або підтримують її військово-промисловий комплекс. Про це заявив заступник міністра фінансів США Воллі Адеємо, пише УНН із посиланням на Reuters.

У п’ятницю в США відбулися збори, на яких були присутні офіційні особи з 32 країн для обговорення санкцій проти росії. Адеємо заявив, що Міністерства фінансів США випустить керівництво, у якому буде пояснення, що Вашингтон готовий і може запровадити такі жорсткі заходи.

Цитата

“…Управління з контролю за іноземними активами Мінфіну випустить заяву, у якій чітко вказується, що ми готові і можемо ввести санкції щодо людей, компаній або країн, які постачають боєприпаси росії або підтримують російський військово-промисловий комплекс”, – заявив Адеємо перед своїм виступом.

Деталі

Він додав, що Управління казначейства з контролю за іноземними активами (OFAC) та Бюро промисловості та безпеки Міністерства торгівлі США розкажуть про заходи, вжиті проти російського військово-промислового комплексу та відзначать ризики, з якими стикаються ті, хто надає матеріальну підтримку російському вторгненню в Україну.

За даними агентства, росія “витрачає боєприпаси надмірними темпами” і звертається до таких країн, як Іран та Північна Корея, зокрема, за обладнанням, ракетами та артилерійськими боєприпасами.

Додамо

За даними української розвідки, росія замовила в Ірану 2400 дронів-камікадзе “Шахид”.

Спікер міністерства закордонних справ Ірану Насер Канаані заявив, що країна нібито не постачала росії дрони-камікадзе Shahed-136.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…