Головна News Польський оператор повідомив про відновлення постачання нафтопроводом “Дружба”

Польський оператор повідомив про відновлення постачання нафтопроводом “Дружба”

0

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Нафтогазовий концерн PERN повідомив про усунення пошкоджень та відновлення постачання нафти трубопроводом “Дружба”, на якому 12 жовтня було виявлено витік. Про це інформує польське видання Portal Samorzadowy, передає УНН.

Цитата

“Технічні служби PERN у суботу відновили повну працездатність пошкодженого трубопроводу, який постачає сиру нафту німецьким клієнтам. Зараз поставки здійснюються по обох трубопроводах західної ділянки”, – йдеться в повідомленні компанії.

Деталі

Як повідомили пожежники, після інциденту одна з двох ліній магістралі була розгерметизована, а в Журавіце (Куявсько-Поморське воєводство) стався розлив нафти.

Доповнення

12 жовтня стало відомо, що на одній із двох ниток нафтопроводу «Дружба», що йде з рф, у Польщі виявлено витік. Інформацію підтвердив оператор польської ділянки PERN.

Збій стався у вівторок ввечері у місті Ланя у Куявсько-Поморському воєводстві. Пошкодження сталося на магістральному трубопроводі, яким нафта надходить до Німеччини.

Оператор запевнив, що інші елементи інфраструктури PERN, включаючи Поморську ділянку, через яку перекачується сира нафта, що надходить танкерами до Польщі, а потім і до Німеччини, працюють у штатному режимі.

Оператор повідомив, що місце події охороняється.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…