Головна News Тайвань повідомив про виявлення двох російських кораблів поряд з островом

Тайвань повідомив про виявлення двох російських кораблів поряд з островом

0

КИЇВ. 28 червня. УНН. У повідомленні Міністерства оборони самоврядного острова йдеться, що два російські фрегати пройшли в південно-східному напрямку повз прибережний район, в якому розташована база ВМС Тайваню. Про це повідомляє Голос Америки, пише УНН.

Деталі 

Міністерство оборони Тайваню повідомило у вівторок про виявлення двох російських кораблів поряд із східним узбережжям острова. Оборонне відомство направило до цього району літаки та кораблі для стеження за російськими кораблями.

У заяві, опублікованій пізно ввечері у вівторок, йдеться, що два російські фрегати пройшли в північному напрямку біля східного узбережжя Тайваню, а потім “вийшли з нашої зони реагування” у південно-східному напрямку повз портове місто Суао, де знаходиться велика тайванська військово-морська основа.

Тайванські військові направили літаки та кораблі для спостереження та активували ракетні системи берегового базування, додали до Міноборони, не надавши подробиць.

Доповнення 

Російське інформаційне агентство “Інтерфакс” повідомило у вівторок, що загін кораблів Тихоокеанського флоту росії увійшов до південної частини Філіппінського моря для виконання завдань у рамках далекого морського переходу.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…