Головна News У ЦАХАЛ визнали, що були “ознаки” перед масованою атакою ХАМАСу

У ЦАХАЛ визнали, що були “ознаки” перед масованою атакою ХАМАСу

0

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Представник Армії оборони Ізраїлю Даніель Хагарі визнав, що перед атакою ХАМАС були “ознаки”, але серйозних попереджень не було. Про це повідомляє The Times of Israel, пише УНН.

Деталі

Як повідомляється, високопоставлені офіцери розвідки обговорювали ці попередження по телефону у ніч на суботу та домовилися продовжити обговорення вранці. 

Речник ЦАХАЛу контр-адмірал Даніель Хагарі зазначив, що серйозних попереджень розвідки не було, але підтверджує, що деякі ознаки були.

«Такого попередження не було. Ознаки, що з’явилися за кілька годин до цього, могли ґрунтуватися на різних розвідувальних ознаках», – сказав Хагарі, додаючи, що військові розслідуватимуть усе, що пов’язане із раптовою атакою терористичної групи.

Нагадаємо

На світанку 7 жовтня Ізраїль зазнав масової атаки, включаючи ракетні удари, з території сектора Гази. Бойовики проникли на південь країни. Після чого ЦАХАЛ почав повітряні удари по угрупованню ХАМАС. А також по Лівану після того, як по території Ізраїлю були випущені снаряди. 10 жовтня в ЦАХАЛ заявили, що ізраїльські військові відновили контроль над кордоном з Газою.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…