Головна News Хочуть покінчити з безпритульністю: принц Вільям оприлюднив нову британську ініціативу

Хочуть покінчити з безпритульністю: принц Вільям оприлюднив нову британську ініціативу

0

КИЇВ. 26 червня. УНН. Британський принц Вільям у понеділок оприлюднив нову загальнобританську ініціативу, яка має на меті показати, що із «безпритульністю можна назавжди покінчити» завдяки співпраці між державним, приватним і волонтерським секторами, передає УНН із посиланням на News Yahoo.

Цитата

«Це велике завдання, але я твердо вірю, що, працюючи разом, можна зробити безпритульність рідкісною, короткочасною та неповторною, і я з нетерпінням чекаю співпраці з нашими шістьма локаціями, щоб втілити наші амбіції в реальність», – сказав принц.

Деталі

41-річний Вільям, спадкоємець престолу, і його благодійний Королівський фонд допоможуть надати шістьом провідним локаціям по всій Британії «простір, інструменти та стосунки», щоб працювати над запобіганням безпритульності на місцевому рівні.

Обіцяючи «трансформаційний підхід» до цього питання, п’ятирічна ініціатива – під назвою Homewards – намагатиметься створити «перевірену модель, яку можна масштабувати у Великій Британії та за її межами».

Вона спрямована на розблокування «безпрецедентного партнерства» та покращення розуміння проблеми бездомності. Програма запускається разом із новими дослідженнями, згідно з якими кожен п’ятий житель Британії має певний досвід безпритульності.

Принц вирушить у дводенний тур по всій країні, який розпочнеться в понеділок у Лондоні, під час якого він оголосить шість місць.

У кожному обраному місці Homewards допоможе сформувати місцеві коаліції людей, організацій і підприємств, які працюватимуть над запобіганням безпритульності у своїх регіонах на основі місцевих потреб і досвіду.

Ініціатива також забезпечить доступ до безпрецедентної мережі «найкращих у своєму класі досвіду, партнерів і донорів на місцевому та національному рівнях», – повідомили в Кенсінгтонському палаці.

Програма включає до 500 000 фунтів стерлінгів (635 000 доларів США) гнучкого початкового фінансування в кожному місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, чому принц Вільям і принцеса Кейт не відновили виконання королівських обов’язків

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…