Головна News Чоловік прем’єрки Естонії йде з компанії, яку запідозрили у зв’язках з рф

Чоловік прем’єрки Естонії йде з компанії, яку запідозрили у зв’язках з рф

0

КИЇВ. 25 серпня. УНН. Чоловік прем’єр-міністра Естонії Каї Каллас Арво Галлік заявив, що продасть усі свої акції транспортної компанії Stark Logistics, яка займалась вантажоперевезеннями в росію під час повномасштабного вторгнення рф. Про це повідомляє УНН з посиланням на ERR.

Деталі

“Виникла зацікавленість з боку ЗМІ, і я розумію, що моя ділова діяльність, участь і робота в компанії Stark Logistics, що здійснювала перевезення з Естонії в росію для нашого клієнта AS Metaprint (і одночасно основного акціонера компанії – ред.), викликали запитання, які, незалежно від відповідей, вплинуть на роботу моєї дружини”, – написав у надісланій естонськими ЗМІ заяві Арво Галлік.

Як повідомляли естонські ЗМІ, транспортна компанія Stark Logistics, яка частково належить чоловікові прем’єр-міністра Каї Каллас Арво Галліку, продовжувала здійснювати вантажоперевезення в росію під час війни в Україні.

Після цього розголосу Галлік заявив, що уже домовився з іншими акціонерами Stark Logistics, що негайно продасть усі свої акції назад Stark Logistics, також вийде з правління компанії, розірве трудовий договір фінансового менеджера, відмовиться від будь-яких інших ролей і обов’язків і передасть їх іншим співробітникам.

“Ми багато разів обговорювали питання перевезення для нашого клієнта і вірили, що чинимо правильно, допомагаючи потрібним людям і рятуючи там хорошу естонську компанію, інакше ми б не змогли цього зробити. Я розумію, що багато людей в Естонії так не вважають. Навпаки, їм не здається це моральним у світлі агресивної війни росії”, – заявив Галлік.

Підприємець вибачився за ситуацію, що виникла, і за шкоду, яку вона завдала його дружині, прем’єр-міністру Естонії Каї Каллас, заявивши, що вона не була в курсі його підприємницької діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Естонія оголосила про передачу Україні 150 одиниць стрілецької зброї та боєприпасів до неї

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…