Головна News Чоловік прем’єр-міністра Естонії заробляє на доставці вантажів до росії – ЗМІ

Чоловік прем’єр-міністра Естонії заробляє на доставці вантажів до росії – ЗМІ

0

КИЇВ. 25 серпня. УНН. Журналісти Естонської національної телерадіокомпанії (ERR) опублікували розслідування, згідно з яким чоловік прем’єр-міністра країни Кая Каллас заробляє на доставці вантажів до росії, передає УНН.

Деталі

За даними ЗМІ, Арві Халік володіє часткою в транспортній компанії Stark Logistics, яка співпрацює з Росією, а Кая Калас надавала фінансову підтримку фірмі свого чоловіка.

У четвер президент Естонії Алар Каріс зажадав від прем’єр-міністра пояснень.

Цитата

«Трохи сумно про це говорити, тому що ми святкуємо День Незалежності України, але суспільство чекає, коли прем’єр-міністр прояснить ситуацію», – сказав президент Естонії.

Кая Калас поки що обмежилася коротким коментарем до інформації, оприлюдненої журналістами ERR, зазначивши, що вона займає державну посаду, не має жодних справ з компанією Stark Logistics, а всі питання потрібно адресувати самій компанії.

Додамо

З початку повномасштабної агресії Росії Естонія стала однією з країн, яка найактивніше підтримує Україну. Уряд країни допомагає українцям як фінансово, так і постачанням зброї. А прем’єр-міністр Естонії Кайя Калас зажадала припинити видавати росіянам візи ЄС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Естонія видала США підозрюваного у зв’язках з фсб рф за постачання американської електроніки росії

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…