Головна News Ізраїль закликає рф припинити пропаганду проти України – ЗМІ

Ізраїль закликає рф припинити пропаганду проти України – ЗМІ

0

КИЇВ. 22 липня. УНН. Спецслужби Ізраїлю вимагають від росії припинення операції з онлайн-впливу в країні, зокрема поширення в інтернеті пропаганди проти України. Про це пише Ynet, передає УНН.

Деталі 

У соціальних мережах останнім часом збільшилась кількість ботів, які поширюють проросійську пропаганду на івриті.

Здебільшого, повідомлення та коментарі покликані переконати ізраїльську громадськість не підтримувати Україну. В Ізраїлі вважають, що це російська політична кампанія.

“Іншими словами, інструкції виходять із Кремля. У найкращих традиціях російської кампанії впливу в США до, під час і після виборів 2016 року, на яких до влади прийшов Трамп. Акції російського впливу націлені на кожну рану в ізраїльському суспільстві, на кожну гостру незгоду”, – пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верифіковані акаунти в Twitter використовуються для поширення фейків про Україну – ВВС

Доповнення 

В ізраїльському сегменті соціальних мереж Twitter і Telegram поширюють фейкові новини російського виробництва під виглядом ізраїльських новин на івриті.

Наприклад, на одній фейковій сторінці заголовок свідчив, що “щодо України керівництво Ізраїлю займає позицію наляканого страуса”, а підзаголовок уточнює, що “підтримка України принесе Ізраїлю тільки шкоду і удар по репутації”.

Авторами статті названо реальних ізраїльських журналістів, які насправді нічого подібного не писали.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…