Головна News Ізраїль не отримав від ХАМАС “жодної реальної пропозиції” щодо звільнення заручників — Президент Ізраїлю Ісаак Герцог

Ізраїль не отримав від ХАМАС “жодної реальної пропозиції” щодо звільнення заручників — Президент Ізраїлю Ісаак Герцог

0

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Президент Ісаак Герцог повідомив про відсутність угоди з ХАМАС щодо звільнення бойовиками заручників в обмін на паузу у війні, оскільки серйозної пропозиції від палестинського збройного формування не надходило. Про це повідомляє УНН із посиланням на телевізійну новинну мережу США.

Цитата

“З боку ХАМАС немає реальної життєздатної пропозиції щодо цього питання. … Хоч є багато, багато людей, які є третіми особами, які надсилають оптимістичні повідомлення на шпальтах новин, я прямо кажу: за моїми відомостями, на цей час немає жодної справжньої суттєвої інформації, яка демонструє будь-яку реальну пропозицію”, — заявив президент Ізраїлю в інтерв’ю NBC News, відкидаючи чутки про те, що угода про звільнення заручників нібито може бути близька.

Додатково

Згідно з актуальною інформацією, ХАМАС наразі утримує близько 240 заручників із низки країн після несподіваних нападів на південь Ізраїлю 7 жовтня.

Палестинський ісламістський рух ХАМАС заявив про зникнення 60 заручників-ізраїльтян, яких вони полонили під час атаки на Ізраїль 7 жовтня.

Лідери G7 заявили про необхідність звільнення заручників і надання гумдопомоги Газі, але не закликали до припинення вогню

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: WSJ: Китай та росія намагаються використати протистояння Ізраїлю та ХАМАС

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…