Головна News Іран планує передати росії балістичні ракети – The Washington Post

Іран планує передати росії балістичні ракети – The Washington Post

0

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Окрім дронів-камікадзе, Іран планує передати росії балістичні ракети класу “земля-земля”. Про це повідомило видання The Washington Post із посиланням на представників безпеки США та союзників, передає УНН.

Цитата

“Іран зміцнює свої зобов’язання щодо постачання зброї для нападу росії на Україну, таємно погодившись відправити не лише ударні безпілотники, а й те, що деякі офіційні особи назвали першими ракетами класу “земля-земля” іранського виробництва”, – ідеться у повідомленні.

Деталі

За даними розвідки, військова промисловість Ірану готує для росії першу партію балістичних ракет малої дальності Fateh-110 і Zolfaghar, здатних вражати цілі на відстані 300 метрів та 700 кілометрів відповідно.

Офіційні особи США повідомили виданню, що Іран також готує передати росії нову партію дронів-камікадзе, зокрема десятки Mohajer-6 і більшу кількість Shahed-136.

Нагадаємо

Американський Інститут вивчення війни (ISW) повідомляв, що росія, ймовірно, підписала новий контракт із Іраном на постачання безпілотників “Араш-2”.

За даними української розвідки, перший раз росія замовила в Ірану 2400 дронів-камікадзе “Шахід”.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…