Головна News Білоруським військовим на полігоні в Осиповичах показали зразки протитанкових систем, якими воює Україна

Білоруським військовим на полігоні в Осиповичах показали зразки протитанкових систем, якими воює Україна

0

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. На полігоні в Осиповичах білоруським військовим показали зразки протитанкових систем, якими воює Україна. Британський NLAW, американський Javelin та німецький гранатомет Panzerfaust 3. Про це повідомляє УНН з посиланням на СтратКом ЗСУ у Telegram.

Цитата

“На фоні камазу, “обладнано найпотужнішою бронею” у вигляді брусів з дерева, білоруським військовим на полігоні в Осиповичах показали зразки протитанкових систем, якими воює Україна”, – йдеться в повідомленні.

Серед них, британський NLAW, американський Javelin, а також німецький гранатомет Panzerfaust 3.

“Ймовірно, це трофеї, які були захоплені російською армією та передані білорусам. Напевно, щоб ті змогли самі оцінити особливості застосування західних ПТРК в реальності. Насправді хотілось би побажати білорусам, щоб їм вистачило розуму не випробовувати ці системи на собі. Бо в нас їх дуже багато. Є ще Karl Gustaf, Matador, AT4, APILAS. І ледь не кожний солдат знає, на що тиснути в разі потреби”, – додає СтратКом.

Нагадаємо

Заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов повідомив, що спільна діяльність російських та білоруських військ вказує на підготовку до ескалації, однак поки військові маневри свідчать про те, що білорусь не планує нападати на Україну.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…