Головна News Депутат-демократ: відправлення винищувачів США Україні – це “нерозумне використання” ресурсів

Депутат-демократ: відправлення винищувачів США Україні – це “нерозумне використання” ресурсів

0

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Комітет Палати представників у справах збройних сил визначив, що можливість відправлення винищувачів F-16 Україні «не є розумним використанням ресурсів, необхідних для перемоги у бою». Про це УНН інформує посилаючись на CNN.

Цитата

«Роблячи це, у кращому разі ми могли б доставити в Україну кілька боєздатних F-16 протягом року, можливо, восьми місяців, якщо ми справді наполягатимемо на цьому», – сказав високопоставлений член парламенту Адам Сміт, демократ із Вашингтона, на слуханнях щодо нагляду з боку України.

Сміт додав, що F-16 «боротиметься за виживання» на полі бою.

«Вам потрібно не лише навчати пілотів. Ви повинні навчати механіків, у вас повинні бути аеродроми, на яких може розміститися F-16, і у вас повинні бути запасні частини, щоб змусити його працювати».

Доповнення

У той час як деякі законодавці-республіканці погрожують заблокувати майбутню допомогу Україні, невелика група членів Палати представників Республіканської партії, яка нещодавно побувала в країні, пообіцяла розглянути список основних озброєнь та інші предмети першої необхідності під час зустрічі із президентом України Володимиром Зеленським, повідомили CNN джерела, знайомі з перебігом зустрічі.

Зеленський, який зустрічався з головою комітету Палати представників із закордонних справ Майклом Макколом та чотирма іншими членами Палати представників Республіканської партії, сказав групі, що планує відправити їм список озброєнь, до якого входять винищувачі F-16.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…