Головна News Ердоган після переговорів з путіним заявив, що Анкара та москва працюватимуть над газовим хабом

Ердоган після переговорів з путіним заявив, що Анкара та москва працюватимуть над газовим хабом

0

Реджеп Таїп Ердоган

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що Анкара та москва спільно працюватимуть над будівництвом газового хаба, для цього підійде регіон Тракія на північному заході Туреччини. Про це турецький лідер заявив у розмові з журналістами, які супроводжували його на саміті в Астані, пише УНН з посиланням на агентство Anadolu.

Цитата

“Для такого розподільчого центру, звичайно, Тракія розглядається як найважливіше місце для цього бізнесу”, – сказав Ердоган.

“Разом із путіним ми доручили нашому міністерству енергетики та природних ресурсів та відповідній установі з російської сторони працювати разом. Вони проведуть цю роботу там”, – повідомив він журналістам.

Деталі

Так, за його словами, Туреччина вже має газовий хаб, який працює для задоволення внутрішніх потреб. А новий хаб буде націлений на міжнародні постачання.

“Для газового хаба буде визначено найбільш підходяще місце. Туреччина вже має газовий хаб, який працює для задоволення внутрішніх потреб. Ну а новий хаб буде націлений на міжнародні поставки. Міністерство енергетики та природних ресурсів Туреччини та російські відомства проведуть спільну роботу та представлять нам підсумки, після чого будуть зроблені конкретні кроки. Жодних затримок не плануємо”, – сказав Ердоган.

Нагадаємо

Напередодні російський диктатор володимир путін розповів президенту Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану про ідею створення газового хабу в Туреччині. За словами путіна, це “був бм майданчик не тільки поставок, а й визначення ціни”.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…