Головна News Кривавий слід залишається за російською делегацією, коли вона заходить до Генасамблеї ООН, — Кислиця

Кривавий слід залишається за російською делегацією, коли вона заходить до Генасамблеї ООН, — Кислиця

0

Сергій Кислиця

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. “Кривавий слід залишається за російською делегацією, коли вона заходить до Генасамблеї ООН”, — з такою заявою виступив постійний представник України при ООН Сергій Кислиця представляючи на засіданні надзвичайної спеціальної сесії Генеральної Асамблеї проєкт резолюції “Територіальна цілісність України: відстоювання принципів Статуту Організації Об’єднаних Націй”, в якій засуджуються російські псевдореферендуми на українській території, пише УНН.

Цитата

“Зала наповнюється запахом спаленої людської плоті. Ось що ми надто довго терпіли у Сирії, ось що сьогодні відбувається в Україні”, – заявив постпред України при ООН Сергій Кислиця під час виступу на Генасамблеї.

Деталі

Під час своєї промови Сергій Кислиця розповів про ранкові обстріли України, які відбулися саме у день засідання ООН, 10 жовтня. Представник України розповів, що під час російської навали він втратив одного члена родини.

“Зазнаючи поразок на полі бою, росія зганяє це на мирних жителях українських міст”, – додав Кислиця, наголосивши, що росія – “терористична держава, яку необхідно стримувати найрішучішими способами”.

“Мій день розпочався майже 14 годин тому, тому що моя країна зазнала нападу, мої близькі родичі перебували у житловому будинку, який атакувала рф. росія вже вбила члена моєї сім’ї і цієї жорстокості немає кінця”, — розповів Кислиця.

Нагадаємо

Генасамблея ООН має проголосувати за резолюцію щодо анексії росією частини території України. У документі йдеться, що країни засуджують фіктивні референдуми у Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях і визнають їх незаконними та примусовими.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…