Головна News “Рамштайн” і зустріч НАТО у Брюсселі: військове керівництво США обговорюватиме Україну

“Рамштайн” і зустріч НАТО у Брюсселі: військове керівництво США обговорюватиме Україну

0

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Міністр оборони США Ллойд Остін і голова Об’єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі вирушать до Брюсселя, щоб особисто взяти участь у міністерській зустрічі НАТО, а також у шостому засіданні групи формату “Рамштайн”. Про це йдеться в офіційній заяві Міністерства оборони США, інформує УНН.

Деталі

Зустріч міністрів оборони країн НАТО відбудеться 12-13 жовтня в штаб-квартирі Альянсу, на якій будуть Фінляндія та Швеція.

Також у Брюсселі до Остіна приєднається голова Об’єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі, щоб 12 жовтня провести засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн”. 

Цитата

“Це буде шосте засідання і четверте очне засідання з моменту формування міжнародної групи в квітні. Вони приєднаються до міністрів оборони та начальників оборонних відомств із майже 50 країн з усього світу, щоб обговорити тривалу війну росії в Україні та подальшу тісну координацію, щоб забезпечити український народ засобами, необхідними для захисту своєї суверенної території”, – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо

За даними Генштабу, 10 жовтня армія рф випустила по Україні 84 ракети та 24 безпілотники. Українська ППО знищила 56 цілей, серед них 10 дронів-камікадзе. Найбільше під ворожу атаку потрапили Київ, Дніпро, Львів, Кривий Ріг, Харків, Житомирська, Хмельницька області. За останніми даними, внаслідок цього загинули 19 осіб, ще 102 людини дістали поранення. 

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…