Головна News Міністр оборони Великої Британії Воллес: росія вже програла у довгостроковій перспективі

Міністр оборони Великої Британії Воллес: росія вже програла у довгостроковій перспективі

0

КИЇВ. 6 березня. УНН. Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що міжнародна репутація росії поступово знижується, і навряд чи ця ситуація зміниться найближчими роками, передає Guardian, пише УНН.

Цитата

«У довгостроковій перспективі та у свого роду глобальному макропозиціонуванні росія вже програла», – прокоментував Воллес російсько-українську війну.

Деталі

Воллес відвідав конференцію з оборони та безпеки, організовану прихильником правлячої Консервативної партії «Консервативний дім» у Лондоні.

У своєму виступі міністр Воллес вказав на проблему глобальної безпеки і попередив, що в найближчі десять-двадцять років світ стане ще більш небезпечним та нестабільним.

Говорячи про те, що міжнародна репутація росії набагато гірша, ніж на початку, Воллес сказав, що ця ситуація навряд чи зміниться протягом найближчих кількох років, поки нинішній російський уряд зберігає свою нинішню позицію.

«Ми стоїмо з Україною до кінця, і я сподіваюся, що зрештою росію виженуть із України, і росія буде змушена зайняти якусь переговорну позицію, де Україна має сильну позицію і може обирати, що вона хоче робити зі своїм майбутнім», – сказав міністр.

Наголошуючи на важливості використання «електронної боротьби» на полі бою, Воллес сказав: «Війна в Україні показала, що якщо у вас немає можливостей РЕБ, ви можете раптово стати дуже вразливим або ваше дуже дороге обладнання може бути використане не за призначенням».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні задіяно 97% російської армії – Воллес

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…