Головна News Непохитна підтримка України, вступ Фінляндії та Швеції у НАТО: Столтенберг розповів про очікування від саміту у Вільнюсі

Непохитна підтримка України, вступ Фінляндії та Швеції у НАТО: Столтенберг розповів про очікування від саміту у Вільнюсі

0

Єнс Столтенберг

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час панельної дискусії на Мюнхенській конференції з безпеки розповів, що очікує демонстрацію підтримки України та вступ Фінляндії та Швеції до Альянсу на саміті у Вільнюсі 11 і 12 липня 2023 року, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Успіхом (саміту – ред.) буде демонстрація непохитної підтримки України. І я абсолютно впевнений, що у Вільнюсі так буде. Ідеться про те, щоб повторити нашу відданість зміцненню нашої безпеки та оборони, побудувати партнерство в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні… Є ще одна річ, яка свідчить про успіх – це те, що ми розширимо Альянс. Я справді наполегливо працюю і сподіваюся, що на саміті у Вільнюсі ми завершимо процес вступу Фінляндії та Швеції і приймемо двох нових членів Альянсу”, – сказав він.

Нагадаємо

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг повідомив, що країни НАТО обговорять, як збільшити витрати на оборону європейських союзників та Канади під час саміту, який пройде у Вільнюсі.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…