Головна News Польська армія отримала безпілотники Bayraktar

Польська армія отримала безпілотники Bayraktar

0

фотогалерея

  • Польська армія отримала безпілотники Bayraktar - фото 1
  • Польська армія отримала безпілотники Bayraktar - фото 2
  • Польська армія отримала безпілотники Bayraktar - фото 3

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. На озброєння польської армії надійшли бойові безпілотники Bayraktar з Туреччини. Про це повідомив міністр національної оборони Польщі Маріуш Блащак, інформує УНН.

Цитата

“У випадку з Bayraktar – це безпілотники, які, з одного боку, виконують розвідувальні завдання, а з іншого – будуть готові до виконання ударних місій. Це важливий етап у процесі модернізації ЗС Польщі, оснащення польської армії сучасною технікою. Розпочинаємо процес передачі комплексів Bayraktar військовим підрозділам”, – сказав Блащак на брифінгу для ЗМІ в 12-й базі безпілотників у населеному пункті Мирославець Західнопоморського воєводства.

Деталі

Він додав, що їх замовили ще до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Натомість успішне використання Україною цих безпілотників показує їх ефективність і потребу мати такого типу БпЛА у своїй армії.

Блащак наголосив, що перший комплекс Bayraktar у складі шести безпілотників перебуває в 12-й базі, обслуговуючий персонал пройшов відповідний вишкіл у Туреччині.

Також за його словами, крім безпілотників у турецької сторони було замовлено і вже доставлено до Польщі радари і станції контролю.

Нагадаємо

Польща продовжує збільшувати свої витрати на оборону. Міністр оборони та віце-прем’єр Маріуш Блащак оголосив про підписання угоди з американською компанією General Atomics про оренду безпілотників MQ-9A.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…