Головна News путін заявив, що росія не бачить сенсу в нанесенні ядерного удару по Україні

путін заявив, що росія не бачить сенсу в нанесенні ядерного удару по Україні

0

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Диктатор російської федерації володимир путін під час дискусійного клубу “Валдай” заявив, що не бачить ні військового, ні політичного сенсу в нанесенні ядерного удару по Україні, передає УНН.

Деталі

путін апелює розвідданими російських спецслужб про те, що Україна нібито “готує провокацію” із застосуванням так званої “брудної бомби”, щоб “звинуватити в цьому росію”.

Диктатор стверджує, що “росія не бачить у цьому ні політичного, ні військового сенсу”.

Цитата

“Ми ж не даремно оприлюднили дані спецслужб з приводу того, що готується якийсь інцидент із так званою “брудною бомбою”. Вони ж ось просто зроблять. Ми навіть знаємо, де приблизно це робиться. Залишки ядерного палива трохи перетворили – технології, наявні в Україні, дозволяють це зробити. Завантажили в точку “У” або куди-небудь іншу, підірвали цей пристрій, і сказали, що це росія зробила – завдала ядерного удару. Нам не потрібно це робити. У нас сенсу немає ніякого – ні політичного, ні військового”, – заявив диктатор.

Додамо

У “Енергоатомі” зазначили, що заяви росії про створення “брудної ядерної бомби” можуть свідчити про підготовку з її боку акту ядерного тероризму.

23 жовтня відбулися телефонні переговори міністра оборони росії сергія шойгу і міністра оборони Великої Британії Бена Воллеса. шойгу звинуватив Україну в підготовці провокацій із застосуванням “брудної бомби”.

Після таких заяв міністра оборони рф, Велика Британія, США і Франція випустили спільну заяву, де заявили, що відкидають явно неправдиві інсинуації росії про те, що Україна готується застосувати “брудну бомбу” на своїй території.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на “телефонну карусель” шойгу і наголосив, що всі “розуміють, хто є джерелом усього брудного”.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…