Головна News США закликали Грузію не ухилятися від санкцій проти росії

США закликали Грузію не ухилятися від санкцій проти росії

0

КИЇВ. 11 березня. УНН. Радник з національної безпеки Сполучених Штатів Джейк Салліван зустрівся з президентом Грузії Саломе Зурабішвілі, і під час розмови закликав не ухилятися від санкцій, експортного контролю та інших економічних обмежень проти росії. Про це інформує УНН, посилаючись на сайт Білого дому.

Цитата

“Вони обговорили необхідність гарантувати, що росія продовжує відчувати повну економічну вартість санкцій, експортного контролю та інших економічних обмежень, накладених Сполученими Штатами та коаліцією з понад 30 союзників і партнерів на Росію, щоб притягнути (президента рф володимира, – ред.) путіна до відповідальності за його війну в Україні. Салліван наголосив на необхідності для того, щоб Джорджія не стала місцем для ухилення від сплати податків”, – йдеться в повідомленні.

Деталі

Крім цього, сторони обговорили останні події в Грузії, підкресливши спільний інтерес їхніх країн до євроатлантичної інтеграції Грузії. Вони говорили про підтримку президентом Зурабішвілі єдиного та інклюзивного підходу до досягнення реформ, необхідних для просування кандидатури Грузії на членство в Європейському Союзі.

Нагадаємо 

1 березня партія “За Грузію”, започаткована експрем’єром Георгієм Гахарія, ініціювала в парламенті проєкт закону “Про захист від впливу країни-окупанта — російської федерації”.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…