Головна News Україна скликає сьогодні Радбез ООН через постачання Ірану дронів росії

Україна скликає сьогодні Радбез ООН через постачання Ірану дронів росії

0

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Україна скликає засідання Ради безпеки ООН через постачання Іраном дронів-камікадзе російській федерації. Засідання відбудеться о 22:00. Про це у вечірньому зверненні заявив Президент Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

Зеленський повідомив, що провів сьогодні зустріч з представниками Конгресу США, що прибули до Києва. Голова держави подякував їм за незмінну двопартійну підтримку і за надзвичайно потужні речі, які робить Америка, щоб допомогти нам захищати свободу. Обговорили ключове на сьогодні питання – протиповітряну і протиракетну оборону.

Сторони також говорили про фінансову підтримку, політичну взаємодію, про те, які нові антиєвропейські та антидемократичні кроки слід очікувати від Росії та її спільників у терорі. Торкнулися тематики іранського постачання для російського терору.

Цитата

“Сьогодні ж цей терор проти нашої інфраструктури, проти нашої енергетики буде обговорюватись Радою безпеки ООН. Засідання скликається на вимогу нашої держави, відбудеться о 22:00”, – заявив Зеленський.

Доповнення

Посли ЄС у середу домовилися про нові санкції проти Ірану у зв’язку з продажем зброї росії.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…