Головна News У білорусі засудили двох “рейкових партизанів” до 22 років в’язниці

У білорусі засудили двох “рейкових партизанів” до 22 років в’язниці

0

КИЇВ. 11 лютого. УНН. У білорусі Могилівський обласний суд засудив до 22 років позбавлення волі двох так званих “рейкових партизанів”, передає УНН з посиланням на білоруську службу Радіо Свобода.

Деталі

У п’ятницю в білорусі Могилівський обласний суд засудив до 22 років позбавлення волі двох так званих “рейкових партизанів” – Дмитра Клімова та Володимира Аврамцева.

Ще одного обвинуваченого у справі, а саме Євгена Мінкевича засудили на термін у 1,5 роки, але він був звільнений за амністією.

За звинуваченням, люди причетні до спалення двох релейних шаф сигнальної установки на залізниці поряд із великим залізничним вузлом Осиповичі.

Дмитра Клімова та Володимира Аврамцева визнали винними за п’ятьма тяжкими статтями Кримінального кодексу. В цей перелік також увійшли “теракт”, “державна зрада” та “участь у терористичній організації”. За інформацією білоруської служби Радіо Свобода, суд проводили за зачиненими дверима.

Євгена Мінкевича визнали винним тільки у відсутності повідомлення про злочин, що готується.

Доповнення

У грудні 2022 року в білорусі у суді в місті Гомель засудили до термінів від 21 до 23 років трьох місцевих жителів, які вчинили аналогічний підпал на залізниці.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…