Головна News У Польщі через витік зупинили одну з ниток нафтопроводу “Дружба”

У Польщі через витік зупинили одну з ниток нафтопроводу “Дружба”

0

КИЇВ. 6 серпня. УНН. Постачання нафти до Німеччини однією з двох ниток трубопроводу “Дружба” зупинено через виявлений витік. Про це повідомляють на сайті компанії PERN, оператора польської ділянки нафтопроводу, пише УНН.

Цитата

“У суботу ввечері системи автоматизації PERN виявили витік у нафтопроводі “Дружба” в муніципалітеті Ходеч, на одній з двох ниток західної ділянки, якою сира нафта надходить до Німеччини. Перекачування на пошкодженій нитці було негайно зупинено”, – йдеться у повідомленні.

Деталі

За даними оператора, загрози здоров’ю та життю місцевих жителів немає.

Зазначається, що державна пожежна охорона та аварійні служби знаходяться на місці події та забезпечують безпеку території.

Одразу після завершення аварійно-відновлювальних робіт розпочнеться рекультивація ділянки, щоб відновити постачання нафти. Всі роботи відбуваються під наглядом екологічних служб.

На даний момент компанія розслідує причини інциденту.

Друга нитка “Дружби” працює без змін.

“Інші елементи інфраструктури PERN, включно з Поморською ділянкою, яку використовують для перекачування сирої нафти, що надходить танкерами до Польщі, а потім до Німеччини, працюють у штатному режимі”, – додали в компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Імпорт російської нафти в Індію падає другий місяць поспіль — Bloomberg

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…