Головна News Італія залишиться надійним партнером НАТО у підтримці України – Мелоні

Італія залишиться надійним партнером НАТО у підтримці України – Мелоні

0

Джорджа Мелоні

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Нещодавно призначений прем’єр-міністр Італії Джорджа Мелоні заявила, що її адміністрація “продовжуватиме бути надійним партнером НАТО у підтримці України”, пише УНН з посиланням на France 24.

Деталі

Мелоні прагнула розвіяти побоювання щодо проросійської позиції своїх партнерів щодо коаліції, відзначає видання.

“Якщо піддатися енергетичному шантажу путіна – це не вирішить проблему, а посилить її, проклавши шлях для подальших вимог і шантажу, з майбутнім збільшенням (цін – ред.) на енергію навіть більше, ніж ті, які ми зазнали в останні місяці”, — сказала вона у своєму першому зверненні до парламенту на новій посаді.

Нагадаємо

22 жовтня лідер партії “Брати Італії” Джорджа Мелоні офіційно склала присягу голови уряду Італії, ставши першою жінкою-прем’єр-міністром країни.

Президент України Володимир Зеленський привітав Джорджу Мелоні, яка сьогодні скалала присягу як новий прем’єр-міністр Італії. Глава держави наголосив, що розраховує на продовження співпраці задля миру в Україні. Мелоні відповіла Зеленському, що “Італія є і завжди буде на боці хороброго народу України, який бореться за свою свободу та законний мир. Ви не самі”.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…