Головна News Як благодійний польський фонд з Катовіце допомагає українським захисникам

Як благодійний польський фонд з Катовіце допомагає українським захисникам

0

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Хоча втрати української армії в результаті контрнаступу порівняно з першим етапом війни значно зменшилися, допомога на фронті потрібна постійно. Українським захисникам потрібні рюкзаки, форма, аптечки, знеболюючі та інші ліки. Таку допомогу українським захисникам надає фонд Cross Borders, центральний офіс якої знаходиться в Катовіце (Польща). Про це інформує УНН з посиланням на “Польське радіо”.

Цитата

“Повністю укомплектовані тактичні медичні рюкзаки можуть врятувати життя багатьом військовослужбовцям на лінії фронту. Всупереч зовнішньому вигляду, тактичне спорядження коштує чимало. Рюкзак, потрібний санітарам на фронті, коштує близько 5 тисяч злотих (це понад 37 тисяч грн)”, — наголошують представники фонду.

Фонд Cross Borders зараз активно працює на звільнених територіях Донбасу, а розпочав свою діяльність вже на другий день після повномасштабного вторгнення росії в Україну як одна з перших міжнародних команд.

Нагадаємо

За сім місяців повномасштабного вторгнення бренд Parimatch передав Збройним Силам України 3 655 бронежилетів. Загальна вартість допомоги складає майже 37 млн гривень.

Коментарі закриті

Рекомендуємо

Стефанчук запросив нову Маршалку польского Сенату Кідаву-Блоньську в Україну

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук привітав…